vineri, 2 august 2013

Splash Vedete la Apa - 4 August 2013 - Vezi starurile sarind de la 10m VIDEO IN RELUARE doar pe Antenaplay.info

 Splash Vedete la Apa - 4 August 2013 IN RELUARE DOAR PE ANTENAPLAY.INFO Iar juratii Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda le vor da note.Splash Vedete la Apa 2013 timp de câteva săptămâni, oraşul Bacău a fost invadat de staruri ale micului ecran, sosite în Moldova pentru filmări

Pepe şi cele două colege ale sale, Roxana Ionescu şi Roxana Vancea, au o misiune importantă din 4 August Semisfinala, la Antena 1. Cei trei vor încuraja 32 de concurenti să sară de la trambulină în emisiunea Splash Vedete la Apa - 4 August 2013 - Episodul 5 prima semifinala.

Show-ul estival al Antenei 1, pe care prezentatorul Pepe îl descrie drept “cel mai important proiect de la tv în acest an”.

Daca vrei sa vezi IN RELUARE emisiunea Splash! Vedete la Apa de pe data de 28 Iulie 2013 o poti vedea aici.

Cântăreţul prezintă emisiunea alături de Roxana Ionescu, c–are încurajează concurentii să se arunce de la trambulinele Bazinului Olimpic, şi Roxana Vancea, care stă în public, printre susţinătorii fiecărui participant.

Concursul acestu-i show este aici Splash - Concurs

Cel mai mare show al verii e pe cale sa inceapa, la Antena 1. Peste 30 de staruri vor face sarituri spectaculoase in apa.

Iar juratii Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda le vor da note.

Show-ul a avut audiente mari in toate tarile in care a fost difuzat, nu doar datorita divertismentului asigurat, ci si a pericolului la care se expun starurile participante.

"Vedete la Apa" duminica, 4 August, de la 20:30, asa ca vedetele se antreneaza de zor.

Splash Vedete la Apa din 4 August 2013 ne puteti gasi si pe facebook la adresa urmatoare AICI sau poti vedea in reluare emisiunea in exclusivitate la AntenaPlay.Info

Splash Vedete la Apa Concurs 4 August 2013

Splash Vedete la Apa Concurs 4 August 2013
Asa ca poti participa la concursul Splash Vedete la Apa & Antena Play completand formularul de inscriere de aici.

Forumular Inscriere Concurs 4 August

Destine Implinite – Episodul 228

Destine Implinite – Episodul 228Destine Implinite – Episodul 228 2.08.2013 Video Subtitrat Online
Destine Implinite – Ep. 228 din 2 August 2013 Video Online

Rezumatul serialului "Destine Implinite" online gratis:"

Destine împlinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tânără de nouăsprezece ani, şi Sooraj, iubitul ei, poveste care pare să se transforme, încet, încet, dintr-o dragoste la prima vedere, într-o mare dezamăgire, şi asta pentru că cei doi, deşi credeau că sunt făcuţi unul pentru celălalt, descoperă în foarte scurt timp că sunt complet diferiţi şi că au viziuni despre viaţă aproape incompatibile.

Ei se căsătoresc în grabă şi fără să se cunoască, şi, în scurt timp, diferenţele dintre ei atrag şi dezaprobarea părinţilor lui.

În timp ce Sandhya are un singur vis în minte, acela de a-şi continua studiile şi de a deveni ofiţer de poliţie, soţul ei, un tânăr cu o educaţie modestă, se dovedeşte a fi mult mai conservator în ceea ce priveşte familia şi rolul femeii în cadrul acesteia. 

Varianta 1:
Episodul 228 - Destine Implinite Subtitrat Online

Destine Implinite – Episodul 228 HD Gratis Subtitrat

Destine Implinite – Episodul 228 Online Gratis Fara Intrerupere

Destine Implinite – Episodul 228 Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Destine Implinite – Episodul 228 Online Full HD, Destine Implinite – Episodul 228 Online VK, Destine Implinite – Episodul 228 Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana,Vizionati Destine Implinite – Episodul 228 Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Intrigi si Seductie – Episodul 103

Intrigi si Seductie – Episodul 103Urmariti Intrigi si Seductie – Episodul 103 Online Subtitrat In Limba Romana
Intrigi si Seductie – Episodul 103 Video Subtitrat Gratis In Limba Romana pe 2 August 2013
 
Descrierea serialului "Intrigi si Seductie" online subtitrat:
Intrigi si Seductie se desfăşoară în Cappadocia, Anatolia, la conacul familiei Hancioglu şi se învârte în jurul a două surori, îndrăgostite de cel mai bogat bărbat din regiune, Yusuf Hancioglu.
La rândul lui, acesta este fascinat de farmecul celor două.

Toprak (Selen Soyder ) este inocentă şi sensibilă, însă moartea copilului ei o umple de tristeţe şi disperare. În schimb, Havva (Birce Akalay) este pasională, ambiţioasă şi mândră. 

Va reuşi Havva să devină mireasa familiei Hacioglu? Va descoperi Yusuf realele intenţii ale Havvei? Ce se va întâmpla cu Toprak când va descoperi intenţiile surorii sale? 

Toate acestea şi multe alte situaţii pline de neprevăzut şi suspans vor fi prezente în noua poveste de iubire trăită de protagonişti pe meleagurile fascinante din centrul Anatoliei.
Video Online:
Intrigi si Seductie – Episodul 103 Subtitrat Online:

Intrigi si Seductie – Episodul 103 HD Gratis Subtitrat

Intrigi si Seductie – Episodul 103 Online Gratis Fara Intrerupere

Intrigi si Seductie – Episodul 103 Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Intrigi si Seductie – Episodul 103 Online Full HD, Intrigi si Seductie – Episodul 103 Online VK, Intrigi si Seductie – Episodul 103 Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana,Vizionati Intrigi si Seductie – Episodul 103 Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Suflete Pereche – Episodul 520

Suflete Pereche – Episodul 520Urmariti "Suflete Pereche – Episodul 520" Online Subtitrat pe 2 August 2013.
Suflete Pereche – Episodul 520 Video Subtitrat 2 August 2013 Online Gratis.
Descrierea serialului "Suflete Pereche" online subtitrat gratis pe National Tv :

"Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele. 

Suflete Pereche – Episodul 520 HD Gratis Subtitrat

Suflete Pereche – Episodul 520 Online Gratis Fara Intrerupere

Suflete Pereche – Episodul 520 Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Suflete Pereche – Episodul 520 Online Full HD, Suflete Pereche – Episodul 520 Online VK, Suflete Pereche – Episodul 520 Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana,Vizionati Suflete Pereche – Episodul 520 Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Video Subtitrat Online
Video Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Subtitrat Gratis
Dragoste si Pedeapsa – Ep. 83

Descrierea serialului "Dragoste si Pedeapsa" online:
"Dragoste şi Pedeapsă” este o altă carte de vizită a producătorului serialului care a cucerit lumea "1001 de nopți”, avându-i ca protagonişti pe Murat Yildirim, "Demir” din serialul "Asi.

Dragoste si Pedeapsa - Episodul 83Împotriva destinului” şi pe frumoasa Nurgül Yesilçay, actriţa care a obţinut nu mai puţin de patru premii pentru cea mai bună actriţă în Turcia. 

Alături de cei doi corifei, o vom putea revedea pe actriţă Tomris Incer, cunoscută telespectorilor ca "Nadide”, din "1001 de nopți”, interpretând acum un rol absolut excepţional în serialul Dragoste şi pedeapsa.

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 HD Gratis Subtitrat

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Online Gratis Fara Intrerupere

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Online Full HD, Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Online VK, Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana, Vizionati Dragoste si Pedeapsa – Episodul 83 Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti

pain-gain-621603l-175x0-w-ece93c6a"Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti" Online Subtitrat HD In Premiera Gratis.
Descrierea filmului "Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti" online subtitrat:

Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune „Trage tare şi te scoţi”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, în goana lor după Visul American se decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă.

Vizionati Filmul Online "Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti" Subtitrat In Romana Gratis.
Trailer HD:
Film "Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti" Online

(2013) - Trage Tare Si Te Scoti HD Gratis Subtitrat

Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Online Gratis Fara Intrerupere

Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Online Full HD, Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Online VK, Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana, Vizionati Pain & Gain (2013) - Trage Tare Si Te Scoti Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Suflete Pereche – Episodul 521 IN RELUARE

Suflete Pereche – Episodul 521Urmariti "Suflete Pereche – Episodul 521" Online Subtitrat pe 3 August 2013.
Suflete Pereche – Episodul 521 Video Subtitrat 3 August 2013 Online Gratis.
Descrierea serialului "Suflete Pereche" online subtitrat gratis pe National Tv :

"Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.Ea isi ajuta toti prieteni dar nimeni nu o pretueste cu adevarat, exceptie facand doar mama sa si fratele.
Video Subtitrat:
Suflete Pereche – Episodul 521 Online Subtitrat Complet

Suflete Pereche – Episodul 521 HD Gratis Subtitrat

Suflete Pereche – Episodul 521 Online Gratis Fara Intrerupere

Suflete Pereche – Episodul 521 Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Suflete Pereche – Episodul 521 Online Full HD, Suflete Pereche – Episodul 521 Online VK, Suflete Pereche – Episodul 521

Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana,Vizionati Suflete Pereche – Episodul 521 Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana

Iubire interzisa 3 August 2013 IN RELUARE VIDEO

Iubire interzisa 3 August 2013Iubire interzisa 3 August 2013 IN RELUARE VIDEO

Iubire interzisa 3 August  2013 este un reality show despre poveşti de dragoste pentru care protagoniştii lor trebuie să se lupte cu familia, cu societatea, cu prietenii, cu foştii sau fostele şi uneori cu ei înşişi.

În fiecare ediţie, telespectatorii au parte de momente frumoase de tandreţe, lacrimi de supărare, certuri aprinse, ironii şi înţepături.

Când oamenii se iubesc, nu e loc de simulări sau de reconstituiri...

Aici este locul unde vezi poveştile aşa cum sunt: iubiri frumoase, iubiri dureroase, iubiri nemiloase!

VIDEO IN RELUARE EMISIUNEA Iubire interzisa 3 August 2013

Suflete Pereche Episodul 521 ( 3.08.2013 ) Subtitrat 3 August 2013

Vizionati "Suflete Pereche Episodul 521" Video Subtitrat

Suflete Pereche Episodul 521 ( 3.08.2013 )
3 AUGUST 2013
3.08.2013

Suflete Pereche Episodul 521
Vizionati serialul indian Suflete Pereche Episodul 521 de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.

Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.

Suflete Pereche Episodul 521 video online 3.08.2013.

Suflete Pereche Episodul 521 online 3 August 2013, Suflete Pereche ep 521 online subtitrat 3 August 2013.

Suflete Pereche Episodul 521 video subtitrat 3.08.2013, Suflete Pereche Episodul 521 online 3.08.2013 subtitrat.

VIDEO

Suflete Pereche Episodul 520 ( 2.08.2013 ) Subtitrat 2 August 2013

Vizionati "Suflete Pereche Episodul 520" Video Subtitrat

Suflete Pereche Episodul 520 ( 2.08.2013 )
2 AUGUST 2013
2.08.2013

Suflete Pereche Episodul 520
Vizionati serialul indian Suflete Pereche Episodul 520 de marti pana vineri la ora 20 si 15 minute, sambata si duminica la ora 19 si 15 minute.

Serialul "Suflete Pereche" prezinta povestea unei tinere care nu are o educatia prea deosebita dar se imbogateste si da culoare casei in care locueste.

Suflete Pereche Episodul 520 video online 2.08.2013.

Suflete Pereche Episodul 520 online 2 August 2013, Suflete Pereche ep 520 online subtitrat 2 August 2013.

Suflete Pereche Episodul 520 video subtitrat 2.08.2013, Suflete Pereche Episodul 520 online 2.08.2013 subtitrat.

VIDEO

Destine Implinite Episodul 228 ONLINE SUBTITRAT 2.08.2013 IN RELUARE AUGUST Destine Implinite - ANTENAPLAY.INFO

Urmariti "Destine Implinite Episodul 228" Pe National Tv si pe AntenaPlay.info

Destine Implinite Episodul 228 Online Video Subtitrat
2 August 2013 VIDEO

Destine Implinite
Vizionati serialul indian difuzat de National Tv "Destine Implinite" de luni pana vineri la ora 19 si 15 minute.
Serialul indian "Destine Implinite" prezinta poveste de dragoste a doi tineri o fata de 19 ani si iubitul ei.

Povestea lor de dragoste se trasforma incet, incet intr-un esec deoarece la inceput cei doi indragostiti credeau ca sunt facuti unu pentru altul, dar pe zi ce trece descopera ca sunt complet diferiti si ca percep lumea in alte moduri.
 
Destine Implinite - Episodul 228 video subtitrat 2.08.2013, reluare Destine Implinite - Episodul 228 video 2 August 2013, Destine Implinite - Episodul 228 online 2 August 2013 video subtitrat, Destine Implinite - Episodul 228 online.
 
Video intreg aici

Cireasa de pe tort 3 AUGUST 2013 IN RELUARE

Cireasa de pe tort 3 August 2013

Cireasa de pe tort 3 August 2013 IN RELUARE VIDEO

Cireasa de pe tort din 3 August 2013 in reluare, cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta, divertismentul.

În fiecare săptămână, dintr-un grup, patru oameni importanti cu sare, fiecare pregăteşte cina in cele din urmă, in fiecare seară, la finalul cinei.

Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Cireasa de pe tort din 3 August 2013 grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.

Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. 

Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.

În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei. 

În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".

Vezi emisiunea inregistrata Cireasa de pe tort VIDEO 3 August 2013.

Cireasa de pe tort 2 AUGUST 2013 IN RELUARE

Cireasa de pe tort 2 August 2013

Cireasa de pe tort 2 August 2013 IN RELUARE VIDEO

Cireasa de pe tort din 2 August 2013 in reluare, cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta, divertismentul.

În fiecare săptămână, dintr-un grup, patru oameni importanti cu sare, fiecare pregăteşte cina in cele din urmă, in fiecare seară, la finalul cinei.

Negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină

Cireasa de pe tort din 2 August 2013 grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.

Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.
În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei.

 În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".

Vezi emisiunea inregistrata Cireasa de pe tort VIDEO 2 August 2013.

Regina Episodul 62 ( 3.08.2013 ) IN RELUARE VIDEO

Regina Episodul 60

Regina Episodul 62 Online HD Gratis Subtitrat doar pe AntenaPlay.Info IN RELUARE

Vizioneaza Regina Episodul 62 din serialul "Regina" pe Acasa Tv. Urmariti serialul Regina Episodul 62 online complet gratis.

Regina Episodul 62 Online Gratis Fara Intrerupere

Regina Episodul 62 Online Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Regina Episodul 62 Online Online Full HD,  Regina Episodul 602 Online Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana.

Revine serialul tv regina episodul 62 online difuzat pe data de 3 August 2013 pe acasa tv in reluare la noi pe blog la ora 20:30 in difuzat online serialul.

În şatră, tânărul demonstrează că este hotărât, are sânge rece şi este dispus să facă orice. Tocmai aceste lucruri îl impresionează pe Don Antonucci care îi oferă posibilitatea de a lucra pentru el, dar şi posibilitatea de a întâlni dragostea.

Încă de la început atracţia dintre Regina şi Cosmin se dovedeşte magnetică. Dar povestea lor de iubire va fi marcată de gelozia lui Armando (Augustin Viziru), fiul Donului.

Vezi live regina episodul 62 August video online 3.08.2013 aici sau pe youtube, vplay serial online, pe teava video .

Regina Episodul 62 urmareste pe acest site sau pe youtube, vplay, trilulilu, vk, etc.

Vizionati Regina Episodul 62 Online Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana VIDEO AICI

Regina Episodul 61 ( 2.08.2013 ) IN RELUARE VIDEO

Regina Episodul 61

Regina Episodul 61 Online HD Gratis Subtitrat doar pe AntenaPlay.Info IN RELUARE

Vizioneaza Regina Episodul 61 din serialul "Regina" pe Acasa Tv. Urmariti serialul Regina Episodul 61 online complet gratis.

Regina Episodul 61 Online Gratis Fara Intrerupere

Regina Episodul 61 Online Subtitrat In Limba Romana Gratis, Watch Regina Episodul 61 Online Online Full HD,  Regina Episodul 61 Online Video HD Subtitrat Gratis Online In Romana.
Revine serialul tv regina episodul 61 online difuzat pe data de 2 August 2013 pe acasa tv in reluare la noi pe blog la ora 20:30 in difuzat online serialul.

În şatră, tânărul demonstrează că este hotărât, are sânge rece şi este dispus să facă orice. Tocmai aceste lucruri îl impresionează pe Don Antonucci care îi oferă posibilitatea de a lucra pentru el, dar şi posibilitatea de a întâlni dragostea.

Încă de la început atracţia dintre Regina şi Cosmin se dovedeşte magnetică. Dar povestea lor de iubire va fi marcată de gelozia lui Armando (Augustin Viziru), fiul Donului.

Vezi live regina episodul 61 August video online 2.08.2013 aici sau pe youtube, vplay serial online, pe teava video .

Regina Episodul 61 urmareste pe acest site sau pe youtube, vplay, trilulilu, vk, etc.

Vizionati Regina Episodul 61 Online Online Gratis HD Subtitrat Fara Intrerupere in Limba Romana VIDEO AICI

INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 104 - 3 August IN RELUARE

Urmareste "INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 104" Subtitrat Online Gratis pe data de 3

Povestea telenovelei INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 104 se desfăşoară în Cappadocia, Anatolia, la conacul familiei Hancioglu se învârte în jurul a două surori, îndrăgostite de cel mai bogat bărbat din regiune, Yusuf Hancioglu.
Intrigi si Seductie - Ep 104 ( 3 August 2013 )
Intrigi si Seductie - Episodul 104 Online Subtitrat 3.08.2013

Si asta e un serial fain Intrigi Seductie poti vedea totul pe AntenaPlay.infoLa rândul lui, acesta este fascinat de farmecul celor două. Toprak (Selen Soyder ) este inocentă, sensibilă, însă moartea copilului ei o umple de tristeţe, disperare.
În schimb, Havva (Birce Akalay) este pasională, ambiţioasă, mândră vezi totu la Intrigi si Seductie episodul 104

Va reuşi Havva să devină mireasa familiei Hacioglu? Va descoperi Yusuf realele intenţii ale Havvei?

Ce se va întâmpla cu Toprak când va descoperi intenţiile surorii sale?
Toate acestea şi multe alte situaţii pline de neprevăzut şi suspans vor fi prezente în noua poveste de iubire trăită de protagonişti pe meleagurile fascinante din centrul Anatoliei .

Subtitrare Intrigi si Seductie Episodul 104 | Intrigi si Seductie - Episodul 104 Online Gratis | Film Intrigi si Seductie Episodul 104 Online | Watch Intrigi si Seductie Episodul 104 Online

Torrent Intrigi, Seductie din 3 August Episodul 104 | Download Intrigi si Seductie - Episodul 104 gratis | Trailer Intrigi si Seductie Episodul 104

Intrigi si Seductie din 3 August Episodul 104 film online gratis | Filmul Intrigi si Seductie Episodul 104 Online VIDEO

INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 103 ONLINE GRATIS SUBTITRAT 2 August

Urmareste "INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 103" Subtitrat Online Gratis pe data de 2

Povestea telenovelei INTRIGI SI SEDUCTIE EPISODUL 103 se desfăşoară în Cappadocia, Anatolia, la conacul familiei Hancioglu se învârte în jurul a două surori, îndrăgostite de cel mai bogat bărbat din regiune, Yusuf Hancioglu.
Intrigi si Seductie - Ep 103 ( 2 August 2013 )
Intrigi si Seductie - Episodul 103 Online Subtitrat 2.08.2013

Si asta e un serial fain Intrigi Seductie poti vedea totul pe AntenaPlay.infoLa rândul lui, acesta este fascinat de farmecul celor două. Toprak (Selen Soyder ) este inocentă, sensibilă, însă moartea copilului ei o umple de tristeţe, disperare.

În schimb, Havva (Birce Akalay) este pasională, ambiţioasă, mândră vezi totu la Intrigi si Seductie episodul 103

Va reuşi Havva să devină mireasa familiei Hacioglu? Va descoperi Yusuf realele intenţii ale Havvei?

Ce se va întâmpla cu Toprak când va descoperi intenţiile surorii sale?
Toate acestea şi multe alte situaţii pline de neprevăzut şi suspans vor fi prezente în noua poveste de iubire trăită de protagonişti pe meleagurile fascinante din centrul Anatoliei .

Subtitrare Intrigi si Seductie Episodul 103 | Intrigi si Seductie - Episodul 103 Online Gratis | Film Intrigi si Seductie Episodul 103 Online | Watch Intrigi si Seductie Episodul 103 Online

Torrent Intrigi, Seductie din 2 August Episodul 103 | Download Intrigi si Seductie - Episodul 103 gratis | Trailer Intrigi si Seductie Episodul 103

Intrigi si Seductie din 2 August Episodul 103 film online gratis | Filmul Intrigi si Seductie Episodul 103 Online VIDEO

Nunta cu surprize 2 August 2013 IN RELUARE

Nunta cu surprize 2 August

Nunta cu surprize 2 August 2013 este un concurs inedit între cele mai frumoase nunţi din România.

Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu (Cove) sunt alături de naşi, amfitrioni şi părtaşi în ale surprizelor pregătite mirilor.

Cuplurile care au trimis la redacţia Kanal D invitaţia de a participa la nunta lor şi care astfel s-au înscris în concursul "Nunta cu surprize" sunt vizitate la nuntă de cele două vedete Kanal D: Andreea Mantea şi Cove.

Gazdele emisiunii au misiunea ca împreună cu naşii să pregătească surprize inedite pentru miri şi astfel nunta să fie nu numai un moment unic şi de neuitat pentru miri şi nuntaşi dar şi cea mai apreciată de publicul telespectator.

Cele două nunţi intrate în competiţie sunt urmărite de Andreea şi Cove pas cu pas până la masa festivă unde fiecare naş va trebui să dezvăluie momentul surpriză. Acesta este pregătit împreună cu echipa show-ului "Nunta cu surprize" şi constă într-un moment pe care ei îl consideră deosebit şi care cred că este pe placul mirilor.
Nunta cu surprize 2 August 2013 VIDEO

PE BANII PARINTILOR EP 25 ONLINE (2.08.2013)

PE BANII PARINTILOR EP 25 ONLINEPE BANII PARINTILOR EP 25 - 2013

PE BANII PARINTILOR EP 25 ONLINE din noul sezon „Pe banii parintilor”, difuzat vineri, 2.08.2013, de la 22:15 pe Kanal D.
„Pe banii parintilor”, un reality show prezentat de Ernest si care are in prim-plan adolescenti care cred ca li se cuvine absolut orice, aflati in pragul majoratului.

Vizionare placuta de mai jos!

Ce parere ai despre show-ul din aceasta zi PE BANII PARINTILOR EP 25 ONLINE ?

Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!
Pentru „Pe banii parintilor” - Episodul 25 din 2.08.2013 te astept din nou pe blackpedia.ro

Asta-i Romania 3 August 2013 IN RELUARE

Asta-i Romania 3 August 2013

Asta-i Romania 3 August 2013 IN RELUARE Video Online

În fiecare zi, în România se întâmplă câte un lucru demn de ştiut sau de luat în seamă, în fiecare zi se petrec fapte deosebite care ne uimesc, ne şochează dar şi lucruri care ne fac să fim mândri că suntem români.

Asta-i Romania 3 August 2013 pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate.
Emisiunea "Asta-i Romania!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele.
Întâmplări deosebite şi români deosebiţi, întâmplări din viaţă, poveşti spectaculoase sau drame, toate ne fac să rostim: "Asta-i România!".

 Vezi in reluare Asta-i Romania 3 August 2013

Dragoste si Pedeapsa Episodul 83 VIDEO 2.08.2013 ONLINE

Dragoste si Pedeapsa Episodul 83 VIDEO Online Subtitrat

Dragoste si Pedeapsa Episodul 83 VIDEO Subtitrat
2 August 2013
2.08.2013

Dragoste si Pedeapsa Episodul 83 VIDEO si pe AntenaPlay.Info

Dragoste si Pedeapsa Episodul 83 VIDEO
Vizionati pe serialul "Dragoste si Pedeapsa" pe Kanal D, la ora 15 si 30 de minute pe data de 1 August 2013.

Pe data de 2 August 2013 Episodul 82 din serialul Dragoste si Pedeapsa se poate vedea aici

Yasemin este o tanara cat se poate de obisnuita insa moartea surorii ei in urma unui avort o schimba si o face sa-i promita tatalui sau muribund ca nu va intretine relatii sexuale cu nimeni inaintea casatoriei.

Video IntregDragoste si Pedeapsa - Episodul 83

Las fierbinti Episodul 5 Sezonul 3 Video 3.08.2013 IN RELUARE

Las fierbinti Sezonul 3 Episodul 5 Video 3.08.2013

Las fierbinti Episodul 5 Sezonul 3 Video 3.08.2013Las fierbinti Episodul 5 Sezonul 3

Urmareste online serialul renumit de la protv Las fierbinti Episodul 5 Sezonul 3 Video 3.08.2013 IN RELUARE un serial romanesc online pe protv.
Intra si vezi si tu Las Fierbinti episodul 5 - 3.08.2013 online sezonul 3 online gratis pe site-ul nostru de seriale online sau il poti vedea pe voyo, pe teava online, youtube, dailymotion si alte site-uri din domeniu ca vplay serial online.

Vizualizeaza gratis cel mai interesant serial tv difuzat pe canalul pro tv ce se gaseste sub numele de las fierbinti episod 5 online  ! Vizualizare Placuta !

Video Las Fierbinti Sezonul 3 Episodul 5 - 3.08.2013

FamiliaDa 2 August 2013 Online RELUARE

FamiliaDa 2 August 2013

FamiliaDa 2 August ia startul la Antena 1

FamiliaDa 2 August 2013 Vizionati emisiunea concurs prezentata de Cosmin Selesi, pe Antena 1, la ora 19:45. FamiliaDa video online 2 august 2013, FamiliaDa online 2.08.2013, FamiliaDa video 2 August 2013, FamiliaDa online video 2.08.2013, FamiliaDa video online 2 August 2013.

Alături de simpaticul Cosmin Seleşi, telespectatorii au parte de o competiţie cum nu s-a mai văzut, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură în quiz-show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA !

Cea mai longevivă emisiune de gen din SUA, Familia DA aduce faţă în faţă cele mai spontane şi haioase familii, într-o întrecere inedită.

Caravana show-ului s-a pus deja in miscare. Sambata, 2 August, si duminica, 2 August, Cosmin Selesi alaturi de echipa de productie a emisiunii ii asteapta pe doritori intre 11.00 si 20.00, in Centrul Comercial Sun Plaza, cu premii de fidelitate pentru cele mai haioase si mai spontane familii.

Caravana FamiliaDa va poposi weekendul acesta in Centrul Comercial Sun Plaza, intre orele 11.00 si 20.00, iar participantii,  cu varsta peste 18 ani, trebuie sa vina impreuna cu familia, gasca de prieteni, colegi sau aproapiati pentru a forma gasti de cinci persoane.

Vezi emisiunea din aceasta seara doar aici pe BlackPedia.Ro

Acces Direct pe 2.08.2013 Online Petrecere

Online Petrecere in Delta VIDEO PEPE 2 August 2013 VIDEO

Acces Direct pe 2.08.2013 Online VIDEOAcces Direct pe 2.08.2013 Online VIDEO - Vizionati cel mai tare show de dupa-amiaza prezentat de Simiona Gherghe pe Antena 1, de luni pana vineri la ora 17.
Acces Direct video online 2.08.2013, Acces Direct video 1 August 2013 online.

Roxana Vancea, interzis de fierbinte!

Vezi aici ce costumatie sexy a purtat Roxana Vancea la un eveniment!
Acces Direct din 2 August 2013 in reluare
Poti vedea emisiunea Acces Direct video 2.08.2013 in reluare pe acest site.

E clara treaba! "Bianca si Adi s-au sarutat la mine in casa duminica dupa-amiaza! Au ramas apoi singuri in camera!"

Vedetele de la "Te cunosc de undeva", petrecere in Delta

Vedetele de la "Te cunosc de undeva" si-au luat lumea in cap, si-au facut bagajele si au evadat in Delta. Nu se ascund de noi, ci vor doar sa se distreze, dupa ce au muncit din greu! Pepe, Alina Puscas, Andrei Aradits si multi, multi altii s-au adunat la un loc sa faca mare petrecere!

Catalin Botezatu a facut furori in Germania

Celebritatea lui Catalin Botezatu a depasit de mult timp granitele tarii! A facut furori la New York si in Paris, iar acum a cucerit si Germania.

Noul hit Delia & Bibanul MixXL - "La fel" Video aici Acces Direct 2.08.2013

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 August 2013 VIDEO ONLINE RELUARE

MIREASA PENTRU FIUL MEU - Nu uita sa intri pe Antenaplay.infoMireasa Pentru Fiul Meu 2013 de la ora 12 VIDEO IN RELUARE

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu pe 3 August 2013 de la ora 12, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din August 2013 de la ora 12 Video Online, Emisiunea Completa de la ora 12 video complet.

Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu din 3.08.2013 de la ora 12.
Mireasa Pentru Fiul Meu august 2013 de la ora 12 VIDEO AICI

Mireasa Pentru Fiul Meu August 2013 de la ora 14 - VIDEO

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 August 2013 de la ora 14, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din August 2013 de la ora 14 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu din august 2013 de la ora 14 Video Complet.

Te invitam sa urmaresti pe Antena Play din 2013 de la ora 14.

Azi va fi o Gala Saptamanala de senzatie,se organizeaza o minunata vacanta in Turcia,cine vor fi norocosii oare?
Tot in finala Mireasa pentru fiul meu de maine,vom avea ca invitati pe fostii concurenti ai actualului sezon,cu ce vesti vin ei oare,aflam in Gala de maine.

Ce neintelegeri a mai aparut in cuplul Lorena George dar si intre Cosmin si Cristina poti vedea in reluare video aici.

Poti vedea VIDEO chiar aici in reluare 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 August 2013 VIDEO ONLINE IN RELUARE

MIREASA PENTRU FIUL MEU - Nu uita sa intri pe Antenaplay.infoMireasa Pentru Fiul Meu 2013 de la ora 12 VIDEO IN RELUARE

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu pe 2 August 2013 de la ora 12, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din August 2013 de la ora 12 Video Online, Emisiunea Completa de la ora 12 video complet.

Te invitam sa urmaresti pe Antena Play Mireasa Pentru Fiul Meu din 2.08.2013 de la ora 12.
Mireasa Pentru Fiul Meu august 2013 de la ora 12 VIDEO AICI

Mireasa Pentru Fiul Meu August 2013 de la ora 14 - VIDEO

Urmareste reluarea sau inregistrarea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 August 2013 de la ora 14, Vezi Mireasa Pentru Fiul Meu din August 2013 de la ora 14 Video Online, Emisiunea Completa din Mireasa Pentru Fiul Meu din august 2013 de la ora 14 Video Complet.

Te invitam sa urmaresti pe Antena Play din 2013 de la ora 14.

Azi va fi o Gala Saptamanala de senzatie,se organizeaza o minunata vacanta in Turcia,cine vor fi norocosii oare?
Tot in finala Mireasa pentru fiul meu de maine,vom avea ca invitati pe fostii concurenti ai actualului sezon,cu ce vesti vin ei oare,aflam in Gala de maine.

Ce neintelegeri a mai aparut in cuplul Lorena George dar si intre Cosmin si Cristina poti vedea in reluare video aici.

Poti vedea VIDEO chiar aici in reluare